Yüksekokulumuzda Yapılacak olan Çalıştay için Ön Değerlendirme ve Planlama Toplantısı Yapıldı.

01 Şubat 2024 Perşembe günü Yabancı Diller Yüksekokulumuz'da görev yapan İngilizce Öğretim Elemanları ile birlikte Yüksekokulumuz toplantı salonunda saat 14:00’da aşağıdaki gündem maddesini görüşmek için toplantı yapılmıştır.

Toplantımızın gündem maddesi:

• Erasmus+ Haraketlilik Programı kapsamında Cezayir Kasdi Merbah Ouargla Üniversitesinden Üniversitemize 26.02.2024-06.03.2024 tarihleri arasında 15 öğretim elemanından oluşan akademik personel ziyareti gerçekleştirilecektir. Bu ziyaret kapsamında yüksekokulumuzda da 2 günlük bir çalıştay yapılması planlanmaktadır. Yapılması planlanan çalıştay ile ilgili planlama ve ön değerlendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.