Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Turizm Otel İşletmeciliği İngilizce Bölümünü Kazanan Öğrencilerin Dikkatine;

  • Turizm Otel İşletmeciliği İngilizce Bölümünü kazanan öğrencilerimizin Yabancı Diller Yüksekokulumuzda 28 Eylül 2023 tarihi Saat:10.00'da yapılacak olan “Zorunlu Yabancı Dil(İngilizce) Dersleri Muafiyet Sınavı” na katılması gereklidir. Sınav iki oturum olarak yapılacaktır. İlk oturum yazılı sınav, ikinci oturum ise sözlü sınav olarak yapılacaktır.
  • Sınava katılan ve başarılı olan öğrencilerimiz 1 yıllık İngilizce Hazırlık Sınıfından muaf olacak ve 1.sınıftan öğrenime başlayacaklardır.
  • SINAVA GİRMEYEN ÖĞRECİLERİMİZ 1 YILLIK ZORUNLU İNGİLİZCE HAZIRLIK SINIFINA DEVAM ETMEK ZORUNDADIR.
  • Sınav Sonuçları yüksekokulumuz web sitesinde 29 Eylül 2023 Cuma günü ilan edilecektir.
  • 28 Eylül 2023 tarihinde yapılacak sınav için lütfen aşağıdaki dilekçeyi doldurarak en geç 21 Eylül 2023 tarihine kadar elektronik ortamda Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine gönderiniz. Arzu eden öğrencilerimiz dilekçelerini posta yolu ile de gönderebilirler. Postadan kaynaklı gecikmelerden dolayı sorumluluk kabul edilmez, kargo veya taahhütlü gönderilerde gönderi ücretini karşı ödemeli gönderdiğiniz kargolar KABUL EDİLMEZ.

ZORUNLU İNGİLİZCE HAZIRLIK MUAFİYET SINAV BAŞVURU DİLEKÇESİ (Sınav yapıldığı için dilekçe kaldırılmıştır.)

 

Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce) Dersleri Muafiyet Sınavı

Son Müracaat Tarihi

21 Eylül 2023

Sınav Tarihi

28 Eylül 2023

Sonuç Tarihi

29 Eylül 2023

ÖNEMLİ NOT: Yeterlilik sınavına geçen sene Hazırlık Sınıfında öğrenim görmüş ama BAŞARISIZ olmuş Turizm Otel İşletmeciliği (İngilizce) Bölümü öğrencileri de katılabilirler. 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

E-Posta: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. 
Telefon: 0 366 280 43 00
Fax: 0 366 280 43 17

Adres: Kuzeykent Mahallesi Kastamonu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Turizm Fakültesi 3. Kat Posta Kutusu: 37150 Merkez/KASTAMONU