İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfında Okumak İsteyenlerin Dikkatine

• İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık programından 2023-2024 Akademik Yılı itibariyle üniversitemize yeni kayıt yaptıran ön lisans ve lisans öğrencileri faydalanabilmektedir. Ara sınıflarda öğrenim gören öğrencilerimiz programa kabul edilmemektedir.
  • Aşağıdaki linkten hangi programlarda isteğe bağlı hazırlık sınıfı başvurularının kabul edildiğini görebilirsiniz.

İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Okutulan Bölüm ve Programlar Listesi

• İsteğe bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfında öğrenim görmek isteyen öğrencilerimiz Üniversite kayıt döneminde 20 Eylül 2023 Çarşamba günü çalışma saati sonuna kadar aşağıdaki başvuru dilekçesini doldurarak şahsen veya posta yolu ile Yüksekokulumuz Sekreterliğine ulaştırması gerekmektedir.

=> YDYO İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK ÖN BAŞVURU DİLEKÇESİ <= (Sınav yapıldığı için dilekçe kaldırılmıştır.)

• Postadan kaynaklı gecikmelerden dolayı sorumluluk kabul edilmez, kargo veya taahhütlü gönderilerde gönderi ücretini karşı ödemeli gönderdiğiniz kargolar KABUL EDİLMEZ, kargo ücretini peşin ödeyerek ıslak imzalı başvuru formunu gönderebilirsiniz.
  • Başvurudan sonra Yüksekokulumuz tarafından 27 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 10.00'daYüksekokulumuz dersliklerinde düzenlenecek olan Yabancı Dil Seviye ve Kur Belirleme Sınavı'na katılmanız gerekiyor. Belirlenen kontenjan dahilinde sınava katılan aday öğrencilerimiz arasından en yüksek puanlı adaydan başlayarak sınıflar oluşturulacaktır. Kontenjan nispetinde hazırlık sınıflarında öğrenim görecek öğrenciler belirlenecektir. Sınav sonuçları yüksekokulumuz web sitesinde 30 Eylül 2023 Cuma günü ilan edilecektir.
  • Yabancı Dil Seviye ve Kur Belirleme Sınavına girmeyen fakat kontenjanın yeterli olduğu durumda hazırlık sınıflarında öğrenim görmeye hak kazanan öğrenciler BAŞLANGIÇ düzeyinde sınıflara yerleştirileceklerdir.
  • Sınava katılmanız İngilizce seviyenizin doğru şekilde ölçülebilmesi için önemlidir.

İsteğe Bağlı Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı

Son Müracaat Tarihi

20 Eylül 2023 ( Çarşamba )

Yabancı Dil Seviye ve Kur Belirleme Sınavı