İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıflarında Okumaya Hak Kazanan Öğrenci Listesi (Geçici Liste)

2023-2024 Akademik Yılında İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıflarında Okumaya Hak Kazanan Öğrecilerimiz ile ilgili bilgiye ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Not: İsteğe Bağlı ve Zorunlu Hazırlık Sınıflarımıza yönelik GEÇİÇİ Sınıf Listelerimiz Yabancı Diller Yüksekokulu katımızdaki duyuru panosunda ilan edilecektir. İsteğe Bağlı ve Zorunlu Hazırlık Dersleri 02.10.2023 Pazartesi günü sabah 08:30’da başlayacaktır.

ÖNEMLİ DUYURU:  04.10.2023 Çarşamba günü İsteğe Bağlı ve Zorunlu Hazırlık öğrencilerimizin tümüne yönelik SEVİYE BELİRLEME SINAVI yapılacaktır. Bütün öğrencilerin girmesi ZORUNLUDUR. Sınava girmeyen öğrencilerimiz BAŞLANGIÇ seviyesinde sınıflara yerleştirilecektir. Kesin ve nihai sınıf listeleri 04.10.2023 Çarşamba günü yapılacak olan sınav sonrasında yeniden belirlenecektir.