Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Erasmus Staj Hareketliliği Yabancı Dil (İngilizce) Sınavı Duyurusu

Erasmus+ Staj hareketliliği başvurularını tamamlayan ve başvuruları onaylanan öğrenciler için Yabancı Dil (İngilizce) yazılı sınavı, Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir.

Yabancı Dil (İngilizce) yazılı sınava katılacak öğrenci listesi

> Yabancı dil (İngilizce) yazılı sınavı, 7 Aralık 2022 (Çarşamba) tarihinde saat 15:30’da Yabancı Diller Yüksekokulu binasında yapılacaktır.

> Sınava, sadece başvuru belgeleri onaylanan ve yukarıdaki listede "Yabancı dil sınavına girebilir" durumunda olan öğrenciler katılabilecektir.

> Yabancı dil (İngilizce) yazılı sınavından 100 üzerinden en az 51 alan öğrenciler sözlü sınava girmeye hak kazanacaktır.

> Sözlü sınav, 9 Aralık 2022 (Cuma) tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulu binasında yapılacaktır. Sözlü sınava girmeye hak kazanan öğrenciler ayrıca duyurulacaktır.

> Mazeret sınavı yapılmayacaktır. Yabancı dil sınavı ile ilgili bilgiler başvuruları onaylanan öğrencilere ayrıca eposta ile de gönderilecektir.

Not: Başvurularını tamamlamış fakat belgeleri eksik ya da yanlış olanlar (örneğin başvuru formu yüklenmemiş), önlisans ve lisans 1. sınıf 1. dönem not ortalaması oluşmamış olanlar ile güncel ve/veya onaylı transkript yüklemeyenler ret durumunda gösterilmiştir ve bu öğrenciler yabancı dil sınavına katılamayacaktır. Ayrıca, başvuru süreci sistem üzerinden başlatılmış fakat tamamlanmamış başvurular değerlendirilmeye alınmamıştır.

 

NOT: ÖN BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYEN ÖĞRENCİLER KESİNLİKLE YAZILI SINAVA ALINMAYACAKTIR. BİLGİNİZE.