2023-2024 Akademik Yılı Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce I-II ) Dersleri Muafiyet Sınavı Sonuçları

Liste Yayın Tarihi: (01.11.2023) Saat: 17:20

• Not: KVKK Kapsamında Öğrenci İsimleri ve okul numaraları maskelenmiştir. Öğrenci Adı Soyadı kısmında ilk 3 karakter öğrencinin adını, son 3 karakter ise Soyadındaki son 3 karakteri göstermektedir.
  • Örneğin Adı Soyadı “Ahmet Candan” olan öğrenci listede “Ahm*****dan” olarak yazılmıştır.
  • Başarılı olan öğrencilerimizin listesi öğrenim gördükleri Fakülte / Yüksekokul /MYO’lara ayrıca resmi yazı ile gönderilecektir.
  • Başarılı olan öğrencilerimizin ders muafiyet işlemleri öğrenim gördüğünüz Fakülte/Yüksekokul/MYO’a bağlı olan öğrenci işleriniz tarafından yapılacaktır. Bu konuda öğrencilerimizin herhangi bir şey yapmasına gerek yoktur.

Not: 55 puan altı not alan öğrencilerimizin isimleri listede YOKTUR. Notunu öğrenmek isteyen öğrencilerimiz 06 Kasım 2023 Pazartesi günü itibariyle kendi Fakülte/Yüksekokul/MYO Öğrenci İşlerinden sınav sonuçlarını öğrenebilirler.

BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİ LİSTESİ-SINAV SONUÇLARI